Neo

Ντροπή να λένε ότι φλερτάρω με τη ΝΔ

Επιμένει στις απόψεις της η Νάντια Γιαννακοπούλου, παρά τα όσα διαρρέονται περί ‘τραβήγματος του αυτιού’, ή και …μέτρων, στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.
«Είναι ντροπή για κάποιους να διαρρέουν ότι φλερτάρω με την Ν.Δ. Ανήκω σε μια γενιά που δραστηριοποιήθηκε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και όχι στην περίοδο των νικών και της ευφορίας. Έδωσα μάχες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα των ‘δοσίλογων’ για κάποιους ‘πολύ αριστερούς’ και όταν πολλοί ‘μετακόμιζαν’ για να ξαναβρεθούν σε ένα κόμμα εξουσίας», είπε μιλώντας στο ptotothema.gr, χαρακτηρίζοντας ‘αστειότητες’ τα περί ‘δεξιάς πτέρυγας’ στην οποία ανήκει και προσωπικού συμφέροντος το οποίο βάζει πάνω από το κομματικό. «Τώρα που έγραψα την επιστολή, κάποιοι ανακάλυψαν ‘δεξιές πτέρυγες’, λένε και διαδίδουν ότι εγώ φλερτάρω με την Ν.Δ και άλλες ανοησίες. Σας διαβεβαιώνω ότι το μόνο μου μέλημα είναι η αυτόνομη πορεία της παράταξής μας και το δυνάμωμά της», συνέχισε, τονίζοντας ότι το ίδιο ακριβώς θα έκανε αν όλη αυτή η φημολογία και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αφορούσε συγκλίσεις με τη ΝΔ ή και με κάποιο άλλο κόμμα…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. sofia 13:16 17/02/2020

    Τι λες μωρε βαρεμενε,ετσι και γινει κατι τετοιο η φωφη πρεπει να εξαφανιστει,αφου πρωτα δωσει εξηγησεις σε ολους εμας που την ψηφισαμε.Ποτε με το μπουλουκι των κομμουνιστων!
    Απο τα 18 μου,το 1981 ψηφιζω ΠΑΣΟΚ,δεν προκειτε να ψηφισω κατι αλλο,αλλα ηθελα να βγει η ΝΔ για να ξεκουμπιστουν τα κομμουνια,ειμαι και εγω ΝΔ?

  2. Ναντια Γιαννακοπουλου , η πρακτικη σου οσο ησουν βουλευτης Μεσσηνιας αλλα εδειξε . εξυπηρετησες πολλους ψηφοφορους της ΝΔ στην Μεσσηνια. επομενως φυγε οσο πιο γρηγορα γινεται για την Δεξια . και οι υπολοιποι του ΚΙΝΑΛ να συμπραξουν με το ΣΥΡΙΖΑ για την μεγαλη κεντροαριστερα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.