LIFESTYLE

Είχε παραδεχτεί δημοσίως πως έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα

Ο σκανδαλοθηρικός Τύπος και οι εισαγγελείς κατηγορούνται ότι "οδήγησαν" την τηλεπαρουσιάστρια στον θάνατο

Το πρακτορείο που εκπροσωπούσε την βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ, η οποία χθες αυτοκτόνησε, κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι επιδίωκαν να στήσουν "μια δίκη-σόου" για τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας που είχε δεχτεί η "ευάλωτη" σταρ.

"Τους τελευταίους μήνες η Κάρολαϊν βρισκόταν κάτω από τεράστια πίεση λόγω μιας συνεχιζόμενης υπόθεσης και πιθανής δίκης, η οποία είχε παρουσιαστεί από τον Τύπο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της 40χρονης Φλακ, Φράνσις Ρίντλεϊ.

"Οι εισαγγελείς θα πρέπει σήμερα να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να δουν πώς επιδίωξαν να γίνει μια δίκη σόου, η οποία όχι μόνο δεν είχε καμία αξία, αλλά δεν ήταν και προς το δημόσιο συμφέρον. Και τελικά είχε ως αποτέλεσμα τη δυστυχία της Κάρολαϊν", προσθέτει η ανακοίνωση του πρακτορείου.

Η Φλακ, η οποία ήταν γνωστή κυρίως από την παρουσίαση του ριάλιτι σόου "Love Island", επρόκειτο τον Μάρτιο να δικαστεί γιατί φέρεται ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα φωτιστικό τον τενίστα σύντροφό της Λούις Μπάρτον την ώρα που εκείνος κοιμόταν, στο σπίτι τους στο Ίζλινγκτον του Λονδίνου.

Αυτό υποστήριξαν τον περασμένο μήνα στο δικαστήριο οι εισαγγελείς.

Αλλά εκείνος στη συνέχεια, με ανάρτησή του στο Instagram μετά την ακροαματική διαδικασία, διέψευσε την κατηγορία αυτή.

Η Φλακ, η οποία σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα είχε παραδεχτεί δημοσίως πως έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα και φέρεται ότι υπήρξε σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, βρέθηκε νεκρή χθες μέσα στο διαμέρισμά της.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Κάρολαϊν μας πέθανε σήμερα, την 15η Φεβρουαρίου", ανέφερε χθες η οικογένειά της σε ανακοίνωση.

Ένας δικηγόρος της οικογένειάς της στη συνέχεια επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Τύπου ότι αυτοκτόνησε.

Είναι ο τρίτος θάνατος που συνδέεται με το συγκεκριμένο ριάλιτι σόου, το μέλλον του οποίου τίθεται πλέον εν αμφιβόλω: δύο άτομα που στο παρελθόν είχαν συμμετάσχει στο "Love Island"--οι Μάικ Θαλασσίτης και Σόφι Γκρέιντον--επίσης αυτοκτόνησαν.

Ο θάνατος της Φλακ φέρνει πάλι στο προσκήνιο τον ρόλο του σκανδαλοθηρικού Τύπου, ο οποίος, μετά τη σύλληψή της τον Δεκέμβριο, την είχε κάνει πρωτοσέλιδα.

Μια διαδικτυακή αίτηση που ζητεί την έναρξη έρευνας για τον ρόλο του Τύπου στον απόηχο της αυτοκτονίας της--αλλά και της έρευνας για την "κακομεταχείριση" που υπέστησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν--είχε ήδη συγκεντρώσει 30.000 υπογραφές μέχρι σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.