ΕΛΛΑΔΑ

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Εμφανείς σε μεγάλη ακτίνα οι καπνοί

Παλαιό Φάληρο: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική, έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, σε πολυκατοικία της οδού Μουσών και Πρωτέως, όπου εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές, καθώς υπήρχαν εγκλωβισμένοι που κινδύνευαν.

Στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, είχε εγκλωβιστεί μια γυναίκα, η οποία λίγο πριν τις 8:30 απεγκλωβίστηκε με τη χρήση του κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα παρέμεινε στο φλεγόμενο διαμέρισμα για διάστημα περίπου 45 λεπτών.

Ευτυχώς η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της. Λίγο πριν να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο η γυναίκα φώναξε, μάλιστα, «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες και τους γείτονες.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και μια δεύτερη γυναίκα από την ταράτσα του κτηρίου, όπου ανέβηκε προκειμένου να σωθεί και είχε επίσης τις αισθήσεις της.

Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν μόνοι τους, κατεβαίνοντας από το κλιμακοστάσιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα -από το διαμέρισμα της οποίας ξεκίνησε η φωτιά- φέρει ελαφρά εγκαύματα, ενώ η άλλη αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν πέντε οχήματα με 18 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν εκκενωθεί προληπτικά το διπλανά διαμερίσματα της πολυκατοικίας ενώ η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή.

Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες εξετάζουν αν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα και στο κτίριο. Η φωτιά ξεκίνησε σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών, στο Παλαιό Φάληρο και οι καπνοί ήταν ορατοί σε μεγάλη ακτίνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.