Neo

Πόσοι... Μητσοτάκηδες χωρούν σε ένα Φόρουμ;

Το Φόρουμ των Δελφών έχει μετατραπεί σε «Νταβός της Ελλάδας» και αποτελεί πλέον έναν θεσμό κάθε χειμώνα. Μόνο που φέτος, αυτή η εξαιρετική διοργάνωση έχει μία... ιδιαιτερότητα: δεν είναι μόνο Φόρουμ των Δελφών, αλλά και... Φόρουμ των α-Δελφών και των εξα-Δέλφων. Βλέπετε, συνολικά θα δώσουν το «παρών»... 9 μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Εκτός του κ. Μητσοτάκη, στο Φόρουμ θα μετάσχουν ως ομιλητές η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η αδελφή του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, η πρώτη του εξαδέλφη Αντιγόνη Λυμπεράκη, ο... σύζυγος της τελευταίας Πλάτων Τήνιος, ο ανιψιός του και δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η... σύζυγός του και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, η επίσης ανιψιά του Αλεξία Μπακογιάννη, αλλά και ο γνωστός καθηγητής και βαφτιστήρι του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Κωνσταντίνος Συνολάκης (εκείνος που ισχυριζόταν πως θα σε 90 λεπτά θα εκκένωνε το Μάτι...).

Τούτων δοθέντων, πώς να μην ενέκρινε η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ εσωτερική παραγωγή κόστους 16.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για την... κάλυψη της δραστηριότητας της... πολυπληθούς οικογένειας Μητσοτάκη στους Δελφούς;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.