ΕΛΛΑΔΑ

«Θα το προσκομίσω»

Προανακριτική Novartis - Τσατάνη: «Έχω αντίγραφο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα αποδείξει τα τηλεφωνήματα με τον κ.Παπαγγελόπουλο»

Έγγραφο που αποδεικνύει τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο δήλωσε ότι θα προσκομίσει στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής η κυρία Γεωργία Τσατάνη.

Η πρώην εισαγγελέας Εφετών κατά την δεύτερη ημέρα κατάθεση της επανέλαβε τις απειλές που δεχόταν απο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης την περίοδο που ερευνούσε την υπόθεση Βγενόπουλου ενώ υποστήριξε ότι έχει στοιχεία για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.

Ο διάλογος που διημείφθη έχει ως εξής:

Ι.Μπούγας: Είχατε πει οτι «έχετε όλα τα στοιχεία για τις πιέσεις που δεχθήκατε από τον κ.Παπαγγελόπουλο».

Γ. Τσατάνη: Έχω αντίγραφο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα αποδείξει τα τηλεφωνήματα με τον κ.Παπαγγελόπουλο. Θα σας το προσκομίσω.

Ζ. Ράπτη: Στην αναφορά σας στον Άρειο Πάγο υποστηρίζετε οτι παρανόμως ο κ.Παπαγγελόπουλος σας αφαίρεσε την δικογραφία Βγενόπουλου

Γ.Τσατάνη: Κάθε μου παραγγελία την κοινοποιούσα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όμως απο πλευράς του κ.Παπαγγελόπουλου έχω να πω οτι εδώ έχει λάβει χώρα ειδική καθορισμένη συμπεριφορά του. Δηλαδή «διώξτε την δικογραφία και να παραδοθεί αλλού».

Ζ.Ράπτη: Έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο;

Γ.Τσατάνη: Από το 1981 μέχρι το 2019 προσωπικά εγώ δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Οπωσδήποτε βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Ίσως ο κ.Παπαγγελόπουλος πίστευε οτι ήμουν ένα διαβλητό άτομο και ότι θα ενδώσω. Παρά την στοχοποίηση εγώ δεν ενέδωσα. Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι θα ερχόμουν αντιμέτωπη με όλο αυτό τον βρώμικο πόλεμο που είχε προεκτάσεις και σε μέλη της οικογενείας μου.
Δείτε επίσης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.