ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρές καταγγελίες ότι η ηγεσία της ΓΣΕΕ έδωσε λίστες αντιπροσώπων με την πολιτική τους τοποθέτηση!

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Εμποδίζουν την είσοδο σε... μη αρεστούς εκλεγμένους αντιπροσώπους!

Αναβρασμός επικρατεί στο Καβούρι, με αφορμή τις εργασίες του Συνεδρίου-«παρωδία» της ΓΣΕΕ στο ξενοδοχείο «Απόλλων», καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί έξω από το χώρο, εμποδίζουν την είσοδο εκλεγμένων αντιπροσώπων που ζητούν να μπουν στο χώρο για να παραλάβουν τις κάρτες τους!

Συγκεκριμένα, πρόεδροι Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, αντιπρόσωποι και μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ εμποδίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις να εισέλθουν στο χώρο και καταγγέλλουν ότι αυτό συνιστά «συνέχεια της αθλιότητας της απομόνωσης των αντιπροσώπων που δεν πρόσκειται στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ σε ξενοδοχείο στην Καισαριανή».

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ κάνουν λόγο για μεθόδευση, ενώ προχώρησαν σε πολύ σοβαρές καταγγελίες ότι «από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχουν δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις λίστες με τα ονόματα των αντιπροσώπων των εργαζομένων, με επισήμανση για την πολιτική τους τοποθέτηση»!

Το γεγονός καταγγέλλει ο Χρήστος Κατσώτης εκλεγμένος αντιπρόσωπος με τη ΔΑΣ στο Συνέδριο και βουλευτής του ΚΚΕ σε δήλωσή του. Καταγγέλλει «την εκτροπή της κυβέρνησης, της αστυνομίας και των δυνάμεων καταστολής που απαιτούν με βάση το χαρτί που έχουν πάρει από τη συνδικαλιστική μαφία να δουν αν θα περάσει μέσα κάποιος ή όχι».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.