ΕΛΛΑΔΑ

Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδηλωτές έξω από το χώρο - Καταγγέλλουν παράνομες διαδικασίες από την ηγεσία της Συνομοσπονδίας

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Ξεκίνησαν οι εργασίες με... τριπλό αστυνομικό έλεγχο και αποκλεισμό αντιπροσώπων!

Με την απαράδεκτη διαδικασία τριπλού αστυνομικού ελέγχου, στην οποία η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ υπέβαλε τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των εργαζομένων, ξεκίνησαν οι εργασίες του Συνεδρίου - «παρωδία» της ΓΣΕΕ, που πραγματοποιείται στο Καβούρι Αττικής και το ξενοδοχείο «Απόλλων», το οποίο... αστυνομοκρατείται πλήρως!

Οι εργασίες του Συνεδρίου - «παρωδία» ξεκινούν στις 11, αλλά από ήδη από τα ξημερώματα,  το ΠΑΜΕ και χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται  έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι της Αττικής και διαδηλώνουν κατά του Συνεδρίου - «παρωδία», όπως το χαρακτηρίζουν, καταδικάζοντας τις παράνομες ενέργειες της ηγεσίας της ΓΣΕΕ.

Διαδηλωτές και το ΠΑΜΕ που βρίσκονται από νωρίς στο χώρο έξω από το ξενοδοχείο που διεξάγεται το Συνέδριο - «παρωδία», καταγγέλλουν τις διαδικασίες ως «νόθες» και ότι «δεν ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των εργαζομένων, παρά μόνο στις απαιτήσεις των εργοδοτών».

Η ηγετική ομάδα της Συνομοσπονδίας, από την πλευρά της, υποστηρίζει πως  «το συνέδριο αποφασίστηκε, σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, που διόρισε προσωρινή διοίκηση στη ΓΣΕΕ, με εντολή εκλογών εντός εξαμήνου». Επιπλέον αναφέρει πως «έχουν ληφθεί μέτρα προκειμένου να μην εισέρχονται στο κτίριο άτομα που δεν έχουν ταυτότητα συνέδρου».

Εξακολουθούν να απαγορεύουν την είσοδο στα ΜΜΕ  

Προκλητικά, με εντολές της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, αλλά και με τη συνδρομή της αστυνομίας συνεχίζουν να απαγορεύουν την είσοδο των Μέσων Ενημέρωσης στο χώρο του Συνεδρίου για να καλύψουν τις εργασίες του!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.