ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ταρτάκια σε φύλλο κρούστας με φέτα, λαχανικά και σαλάμι αέρος

Μία εξαιρετική συνταγή για ταρτάκια σε φύλλο κρούστας με φέτα, λαχανικά και σαλάμι αέρος.

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας, ξεπαγωμένο
  • 80 γρ. φέτα, τριμμένη
  • 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό κολοκυθάκι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 φέτες σαλάμι αέρος, κομμένες στα τέσσερα
  • 1/3 κούπας μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • Φύλλα ρόκας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.

Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και το λαδώνουμε.

Κόβουμε τις άκρες από το φύλλο σφολιάτας με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει στρογγυλό και το βάζουμε στο ταψί.

Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, το κολοκυθάκι, το σαλάμι αέρος, τις ελιές και αλατοπιπερώνουμε.

Απλώνουμε το μείγμα στο φύλλο σφολιάτας αφήνοντας κάποια εκατοστά περιθώριο στην περίμετρο.

Ανασηκώνουμε το φύλλο περιμετρικά και το διπλώνουμε, σχηματίζοντας τείχος γύρω -γύρω.

Ψήνουμε για 30-35 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.

Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.