Neo

Τι... προσπαθεί να πει ο Άδωνις για την α’ κατοικία;

Είναι η δεύτερη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως αρμόδιος υπουργός και όχι ως ένας απλός τηλεοπτικός φανφαρόνος, προβαίνει σε μία δήλωση «παρεξηγήσιμη» για την πρώτη κατοικία και το τέλος του καθεστώτος προστασίας της. Βεβαίως, ο υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε, μετά τον σάλο που ξέσπασε, και στην αντεπίθεση να περάσει αλλά και εξηγήσεις να δώσει αναφορικά με όσα είχε πει.

Βέβαια, στην πολιτική επικοινωνία υπάρχει πάντα ο αλάνθαστος κανόνας πως «αν χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις για κάτι που έχεις πει νωρίτερα, αυτό σημαίνει ότι τα έχεις κάνει μπάχαλο». Επειδή, όμως, ο Neo, ουδόλως «καίγεται» για τις επικοινωνιακές ικανότητες του Άδωνι Γεωργιάδη, έθεσε σε πηγές του στη ΝΔ το μείζον ερώτημα αν ο υπουργός προσπαθεί να... μας πει κάτι, με δεδομένο ότι στις 30 Απριλίου λήγει το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Οι «γαλάζιοι» συνομιλητές του, λοιπόν, ουδόλως απέκλεισαν το ενδεχόμενο ο Άδωνις Γεωργιάδης να γνωρίζει, ως εκ της θέσεώς του, ότι οι τράπεζες έχουν εντοπίσει οφειλέτες που κινούνται στην «γκρίζα ζώνη» μεταξύ του στρατηγικού κακοπληρωτή και του οικονομικά αδύναμου και... ακονίζουν τα νύχια τους για την περίοδο μετά τις 30 Απριλίου. Πάντως, όπως και να έχει, στη ΝΔ περισσεύει η κριτική και για όσα λέει σχετικά με αυτό το ευαίσθητο θέμα ο αρμόδιος υπουργός, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τα λέει...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.