ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή το Συνέδριο-«παρωδία» της ΓΣΕΕ

Βίντεο-καταγγελία του ΠΑΜΕ: «Όταν τα γραφεία της ΓΣΕΕ μετατράπηκαν σε προεκλογικό γραφείο της κυβέρνησης...»

«Συνδικάτα εργατών, όχι της κυβέρνησης και των εργοδοτών», επισημαίνει το ΠΑΜΕ, το οποίο μάλιστα, με βίντεο που δημιούργησε, αναδεικνύει την... αθρόα και εγκάρδια παρουσία στελεχών της κυβέρνησης της ΝΔ στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

«Τα γραφεία της ΓΣΕΕ μετατράπηκαν σε προεκλογικό γραφείο της κυβέρνησης», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΠΑΜΕ και απευθύνει κάλεσμα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και στους εργαζόμενους να προχωρήσουν σε κινητοποίηση με κάθε τρόπο στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα που έχει εξαγγελθεί το συνέδριο-παρωδία της ΓΣΕΕ υπό την εποπτεία πρωθυπουργού, εισαγγελέα και ΜΑΤ.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ακόμη ότι «οι εργαζόμενοι δε θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα! Στις 25 Φλεβάρη καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους σε κινητοποίηση με κάθε τρόπο. Με απεργία, με στάση εργασίας, με κάθε μορφή πάλης, οι εργαζόμενοι της Αττικής έχουν δικαίωμα να είναι παρόντες και να διαδηλώνουν απέναντι στη σήψη, την αθλιότητα και τη νοθεία μιας χούφτας εργατοπατέρων.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταδικάσουν την παρουσία ΜΑΤ, εισαγγελέων και αστυνομίας στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!

Η μάχη που δίνουμε είναι μάχη ελπίδας, αφορά τις ανάγκες της τάξης μας και θα τη συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί, μέχρι να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας στις γραμμές του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.