ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πίτερ Ντάτον

Αυστραλία: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας!

Η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε και τον υπουργό Εσωτερικών της Αυστραλίας, Πίτερ Ντάτον, ο οποίος διαγνώστηκε με τον ιό!

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας δήλωσε ότι εξετάστηκε λόγω συμπτωμάτων και βγήκε θετικός στον νέο κορωνοϊό!

«Σήμερα το πρωί ξύπνησα με πυρετό και πονόλαιμο. Αμέσως επικοινώνησα με την υπηρεσία Υγείας του Κουίνσλαντ και υπεβλήθην σε εξέταση για την COVID-19. Η υπηρεσία Υγείας του Κουίνσλαντ με ενημέρωσε σήμερα το απόγευμα ότι το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός», διευκρινίζει ο Ντάτον σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του. «Αισθάνομαι καλά και θα ενημερώσω σχετικά στη συνέχεια», συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η πολιτική των υγειονομικών αρχών του Κουίνσλαντ είναι ότι οποιοσδήποτε εξεταστεί και βρεθεί θετικός θα πρέπει να νοσηλευτεί και σεβάστηκα αυτήν την οδηγία», διευκρινίζει.

Η Αυστραλία έχει καταγράψει 156 κρούσματα και 3 θανάτους από την ασθένεια αυτή. Οι αρχές αναμένουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων θα αυξηθεί γρήγορα τις ερχόμενες εβδομάδες με την άφιξη του χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.