ΕΛΛΑΔΑ

«Αναγνωρίζεται η ηρωική προσπάθεια όλων των εργαζομένων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας»

«Αναγνωρίζεται η ηρωική προσπάθεια όλων των εργαζομένων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του σωματείου, Γρηγόρης Ευαγγελάτος, με αφορμή την στήριξή τους από την πλευρά του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος επεσήμανε ότι «περιμένουμε να ληφθούν περισσότερα και πιο δραστικά μέτρα, προκειμένου να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην καθημερινότητά τους».

Επίσης, ανέφερε ότι «οι μέρες είναι δύσκολες και πρέπει όλοι να προφυλασσόμαστε», ενώ κάλεσε τους πολίτες, «να μην επισκέπτονται το νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.»

Στην συνέχεια είπε ότι «περιμένουμε από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και από την διοίκηση του νοσοκομείου να διορθώσουν όλα τα κακώς κείμενα που μας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, όπως για παράδειγμα ελλείψεις προσωπικού, ελλείψεις σε μάσκες και γάντια κ.α.». Όλα αυτά όπως πρόσθεσε, «τα συζητούμε με την διοίκηση και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», Κώστας Πετρόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε ότι «και το νοσοκομείο μας έχει μπει στην διαδικασία του κορονοϊού, δουλεύοντας επί ίσοις όροις με το πανεπιστημιακό, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της περιοχής μας».

Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι «οι εργαζόμενοι προσφέρουν τα πάντα και σε αυτή την κρίσιμη φάση και υπερβάλουν εαυτό κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες που έχει το σύστημα υγείας». Στην συνέχεια είπε ότι «οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα που επιβάλλεται να έχουν, έτσι ώστε να προσφέρουν με άνεση τις υπηρεσίες τους», διότι όπως πρόσθεσε, «ένα τυχαίο λάθος μπορεί να βάλει σε καραντίνα και τα δύο μεγάλα νοσοκομεία». Τέλος, όπως παρατήρησε, «πρέπει να υπάρχει επάρκεια σε προσωπικό και υλικά, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτή την κρίσιμη φάση που διέρχεται η χώρα μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.