ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατ' οίκον περιορισμός για τους «κανονιέρηδες» εξαιτίας της επαφής τους με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

Αναβλήθηκε το Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ λόγω... Μαρινάκη

Την αναβολή του προγραμματισμένου για απόψε αγώνα της Premier League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, έπειτα από αίτημα των «κανονιέρηδων» επειδή, όπως αναφέρει το Reuters, οι παίκτες της ομάδας του Λονδίνου έχουν έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό!

Το τηλεγράφημα του Reuters επισημαίνει ότι «αρκετοί παίκτες της Άρσεναλ συναντήθηκαν με τον Ευάγγελο Μαρινάκη μετά τον αγώνα της φάσης των «32» του Europa League στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου. Ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, δήλωσε την Τρίτη ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό».

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότεροι από 116.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό (COVID-19) και πάνω από 4.000 έχουν πεθάνει, αναφέρει χαρακτηριστικά το Reuters, ενώ πολλές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με την Άρσεναλ, μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ, ξεκίνησαν έρευνες όπου διαπίστωσαν ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν έρθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προ ημερών αγώνα της ομάδας του Λονδίνου με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι αποφάσισαν να υποβάλλουν σε εξετάσεις τους ποδοσφαιριστές και ενημέρωσαν και την Λίγκα, η οποία ανέβαλε τον αγώνα με την Σίτι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Άρσεναλ αναφέρεται: «Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που καθόταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες.

Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους μας, φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα. Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή.

Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον».

«Ο αγώνας της Premier League της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε», ανακοίνωσε η Σίτι. «Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα έχει ληφθεί ως προληπτικό μέτρο, αφού ανακαλύφθηκε ότι το προσωπικό της Άρσεναλ έχει έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος έχει ανακοίνωσε πως έχει COVID-19».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.