Neo

Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας με το ΚΙΝΑΛ

«Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας», με τα μέλη του εγκαινιάζει το Κίνημα Αλλαγής. Ειδικότερα, με επιστολή του Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και δεδομένων των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζούμε, η Χαριλάου Τρικούπη γνωστοποιεί ότι η Συνήγορος Μέλους του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Κουρουπάκη, που τυγχάνει να έχει μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Κρίσεων Υγείας, είναι στη διάθεση των μελών για επικοινωνία, σε ανοιχτή γραμμή, στα τηλέφωνα 6932458869 και 6970136364 αλλά και ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], για οτιδήποτε απασχολεί τα μέλη του κόμματος ή και άλλα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

«Η γενικευμένη κρίση υγείας λόγω κορωνοΐού πλήττει και τη χώρα μας, και τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα που τη συνοδεύουν έχουν αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα μας. Η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού δεν αποτελεί για εμάς καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωση. Το κάνουμε με αγάπη! Αγάπη για τη ζωή, αγάπη για την οικογένεια μας, αγάπη για τους συνανθρώπους μας, αγάπη για την πατρίδα μας! Για αυτό και θα τα καταφέρουμε, να βγούμε υγιείς, νικητές από αυτή τη μάχη, για να βάλουμε ξανά τη ζωή μας μπροστά!», σημειώνει στην επιστολή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, τονίζοντας ότι σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η στήριξη της κοινωνικής συνοχής, θεμελιώδεις αρχές και αξίες συνδεδεμένες άρρηκτα με την παράταξη στην οποία ανήκει, αποκτούν νέα υπόσταση και περιεχόμενο. «Σε αυτή τη μάχη κανείς μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του», λέει και εγκαινιάζει την ‘Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας’ με τα μέλη του κόμματος.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. manos 13:39 27/03/2020

    Και εγώ επιμείνω το ΠΑΣΟΚ για πολλά πράγματα και κυρίως για την στάση των περισσότερων κατά της Κυβέρνησης τους του 2009-2011, αλλά ιαβαζοντας το αρθρο ,ειλικρινά δεν κατάλαβα το σχόλιο σου αγαπητέ οκ

  2. οκ 12:39 27/03/2020

    τώρα σωθήκαμε … εκεί στο κινάλ είστε στον κόσμο σας

    στις επόμενες εκλογές δεν θα μπείτε στη βουλή…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.