Μία εξαιρετική συνταγή για αβοκάντο γεμιστά με τονοσαλάτα.
Υλικά
1 κονσέρβα τόνου (σε νερό)
2 ώριμα αβοκάντο
1 ½ κ.γ. κύμινο
1 ½ κ.γ. μουστάρδα
1 κ.σ. ταχίνι
¼ φλ. κόκκινο κρεμμύδι, σε καρέ
¼ μαϊντανός, ψιλοκομμένος
¼ φλ. σέλερι, σε καρέ
1 αβγό βραστό, σφιχτό, ψιλοκομμένο
1 λεμόνι, χυμός
¼ φλ. σταφίδες
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.
Με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά μέρος της σάρκας του αβοκάντο, αφήνοντας ¼ περίπου αυτής.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη σάρκα του αβοκάντο και προσθέτουμε τον τόνο, το κύμινο, τη μουστάρδα, το ταχίνι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το σέλερι, το αβγό, το χυμό λεμονιού, τις σταφίδες και το αλατοπίπερο) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Αλατίζουμε το κέλυφος των αβοκάντο, γεμίζουμε με την τονοσαλάτα και σερβίρουμε.
«Ευχαριστούμε πολυ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που έκανε στον ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα