ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αβοκάντο γεμιστά με τονοσαλάτα

Μία εξαιρετική συνταγή για αβοκάντο γεμιστά με τονοσαλάτα.

Υλικά

  • 1 κονσέρβα τόνου (σε νερό)
  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1 ½ κ.γ. κύμινο
  • 1 ½ κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. ταχίνι
  • ¼ φλ. κόκκινο κρεμμύδι, σε καρέ
  • ¼ μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • ¼ φλ. σέλερι, σε καρέ
  • 1 αβγό βραστό, σφιχτό, ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι, χυμός
  • ¼ φλ. σταφίδες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.

Με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά μέρος της σάρκας του αβοκάντο, αφήνοντας ¼ περίπου αυτής.

Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη σάρκα του αβοκάντο και προσθέτουμε τον τόνο, το κύμινο, τη μουστάρδα, το ταχίνι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το σέλερι, το αβγό, το χυμό λεμονιού, τις σταφίδες και το αλατοπίπερο) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Αλατίζουμε το κέλυφος των αβοκάντο, γεμίζουμε με την τονοσαλάτα και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.