ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μπρουσκέτες με φέτα, ρόκα και αβγά ποσέ

Μία εξαιρετική συνταγή για μπρουσκέτες με φέτα, ρόκα και αβγά ποσέ.

Υλικά

  • φέτες ψωμιού σικάλεως
  • φύλλα ρόκας
  • ελαιόλαδο
  • χυμός λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αβγό για κάθε φέτα ψωμιού
  • μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε φέτες
  • τυρί φέτα
  • παρμεζάνα, τριμμένη
  • ξηρό θυμάρι
  • πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
  • πάπρικα

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα.

Θρυμματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με την παρμεζάνα, το θυμάρι και λίγο χυμό λεμονιού.

Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.

Σε μια κατσαρόλα μαγειρεύουμε τα αβγά ποσέ.

Απλώνουμε πάνω στις φέτες τη ρόκα, το τυρί, την ντομάτα και το αβγό.

Αλατοπιπερώνουμε το αβγό και προσθέτουμε λίγη πάπρικα και τσίλι.

Σερβίρουμε με τη συνοδεία bfresh βιολογικής λεμονάδας με αγαύη.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.