Neo

Εμφανίστηκε ο υπουργός!

O Neo είχε ενημερώσει τους αναγνώστες του για την επιλογή του Βασίλη Κικίλια να μην μπαίνει στο κάδρο της «κορωνοκρίσης» στην καθημερινή ενημέρωση των υγειονομικών συντακτών, καθώς ο υπουργός Υγείας αφήνει το δύσκολο έργο στον υφυπουργό, Βασίλη Κοντοζαμάνη, στον επικεφαλής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Ωστόσο, χθες, που η συζήτηση έφτασε στα κενά και τις ελλείψεις στο Σύστημα Υγείας, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε για να ενημερώσει για όσες προσλήψεις έχουν ήδη γίνει, αλλά και γι’ αυτές που σχεδιάζονται τις επόμενες ημέρες. Συν τοις άλλοις, ο υπουργός Υγείας «πανηγύρισε» επειδή, όπως είπε, «το Εθνικό Σύστημα Υγείας άντεξε», φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα άλλων χωρών που έχει καταρρεύσει.

Βεβαίως, αυτό έλειπε να μην είχε αντέξει το σύστημα με 114 νοσηλευόμενους και 31 διασωληνωμένους – όσους, δηλαδή είχε χθες την ώρα της ενημέρωσης του υπουργού. Οι άλλες χώρες, που ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας, έχουν χιλιάδες νοσηλευόμενους και εκατοντάδες νεκρούς, ως εκ τούτου κάθε σύγκριση είναι άστοχη...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ…..
    === ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ (ΔΗΛ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟ-
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΞΟΦΛΟΥΜΕΝΗ ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ)……….
    === ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ……

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.