ΕΛΛΑΔΑ
Σύμφωνα με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας
«Έρχονται τα δύσκολα - Ήρθε η ώρα να μην βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι»

Την εκτίμηση ότι η κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού θα σημειωθεί στα μέσα με τέλη Απριλίου έκανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.
Ο κ. Σύψας υπογράμμισε ότι τις επόμενες ημέρες «θα μπούμε σε δύσκολα νερά» και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για εφησυχασμό.
«Ελπίζω μέσα στον Μάιο να έχουμε κάθοδο της καμπύλης και να αρχίζουμε να συζητάμε για άρση μέτρων», τόνισε ο κ. Σύψας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η επιδημία είναι απρόβλεπτη.
«Αυτό που έρχεται είναι το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας. Ήρθε η ώρα να μην βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι μας με καμία δικαιολογία», τόνισε και πρόσθεσε ότι «φοβάται ενδεχόμενο χαλάρωσης των πολιτών».
Τέλος, ο κ. Σύψας είπε πως είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πορεία της Ελλάδας, ωστόσο, αυτό δεν προδικάζει τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

e-πιλογές

Τι είναι το rizz
Εσύ πόσο «rizz» είσαι; Αυτή είναι η λέξη της χρονιάς και υπάρχει λόγος
Ο Τομ Χόλαντ χρησιμοποίησε τη λέξη «rizz» σε συνέντευξή του και έκτοτε έγινε… χαμός. ...
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 8/12 έως την Κυριακή 7/1
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 120 ταινίες για όλη την οικογένεια
Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει και φέτος στην COSMOTE TV, μέσα από το pop-up ...