Neo

Έβαλε τον Άδωνι στη θέση του

Ως γνωστον, ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτές τις μέρες έχει απλώσει πέπλο προστασίας προς την Εκκλησία, υπερασπιζόμενος την Θεία Κοινωνία, τις... συναθροίσεις στους ναούς και γενικώς όλα όσα... ευνοούν την ταχύτατη μετάδοση του κορωνοϊού.

Ωστόσο, εκτός από το γεγονός ότι ο ίδιος... έχει αφαιρέσει από τους «άπιστους ΣΥΡΙΖΑίους» το «δικαίωμα» να μιλούν για τα θέματα της Εκκλησίας, προσπαθεί να «ρεφάρει» βάζοντας στο ίδιο... καζάνι τις εκκλησιαστικές διαδικασίες με τις πορείες –εκεί, δηλαδή, όπου προφανώς υπάρχει και συνάθροιση και αυξημένες πιθανότητες μετάδοσης του κορωνοϊού. Ο ίδιος, μάλιστα, εξέφρασε στο twitter την επιθυμία του να δει πώς θα αντιδράσουν οι «γνωστοί ΣΥΡΙΖΑίοι» στις οδηγίες που λένε ότι δεν επιτρέπονται και οι πορείες.

Έτσι, ένας εκ των πλέον «γνωστών ΣΥΡΙΖΑίων» αποφάσισε να βάλει τον Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του: ο λόγος για τον Κώστα Ζαχαριάδη που, αφού υπενθύμισε στον υπουργό Ανάπτυξης ότι με όσα έχει πει για την Εκκλησία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον έχει αδειάσει επισήμως, στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρατήσει αποστάσεις και από τις πορείες. «Ούτε Λειτουργίες, ούτε πορείες, ούτε ανόητα διχαστικά δίπολα, μόνο οδηγίες των ειδικών και αυστηρή τήρηση των κανόνων», επισήμανε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Κώστας Ζαχαριάδης, δείχνοντάς του ότι ο ίδιος τουλάχιστον δεν κάνει καμία εξαίρεση ως προς την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η συνάθροιση είναι συνάθροιση, είτε σε αυτή πρωταγωνιστούν πλακάτ με συνθήματα, είτε πετραχήλια και ψαλμωδίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.