ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά τις αντιδράσεις για την άνευ λογικής θέση της διοργανώτριας αρχής

Ευρωλίγκα: Αναβλήθηκε το Αρμάνι-Ολυμπιακός!

Εν τέλει η Ευρωλίγκα αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (12/3), την ώρα που στην Ιταλία δεν θα διεξαχθεί κανένα ματς μέχρι τις 11/4.

Η... λογική επικράτησε μετά τις έντονες αντιδράσεις και η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αναβάλλει το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (12/3).

Το απαγορευτικό της ελληνικής κυβέρνησης, η επιστολή της Ένωσης Παικτών και οι κίνδυνοι λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην γειτονική χώρα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υποχώρηση της διοργανώτριας αρχής, η οποία ήταν αρχικά αντίθετη σε αναβολή ή σε αλλαγή της έδρας.

Τελικά όμως, η Ευρωλίγκα άλλαξε γνώμη και το ματς της 29ης αγωνιστικής της Regular Season δεν θα διεξαχθεί αύριο (12/3). Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λιθουανία κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για την ώρα, σε ότι αφορά τουλάχιστον τις λεπτομέρειες για τη νέα ημερομηνία και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους Ιταλούς και τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως όλα τα παιχνίδια Ευρωλίγκας και Eurocup που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν στην Ιταλία μέχρι τις 11/4, θα αναβληθούν μέχρι νεωτέρας και θα διεξαχθούν σε άλλη χώρα. Εκτός της αναμέτρησης της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, η λίστα περιλαμβάνει τα εξής ματς:

Αρμάνι - Βιλερμπάν (32η αγωνιστική Euroleague)

Αρμάνι - ΤΣΣΚΑ (34η αγωνιστική Euroleague)

Βίρτους Μπολόνια - Μονακό (Δεύτερο παιχνίδι προημιτελικών Eurocup)

Βενέτσια - Ουνικάχα Μάλαγα (Δεύτερο παιχνίδι προημιτελικών Eurocup)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.