ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Φλογέρες με σπαράγγια και προσούτο

Μία εξαιρετική συνταγή για φλογέρες με σπαράγγια και προσούτο.

Υλικά

  • 85 γρ. προσούτο, κομμένο σε 30 σε μεγάλες φέτες
  • 30 σπαράγγια, κομμένα
  • 10 φύλλα κρούστας
  • σπρέι μαγειρικής

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.

Τυλίγουμε μία λωρίδα προσούτο γύρω από κάθε σπαράγγι.

Τοποθετούμε το κάθε φύλλο κρούστας σε μια επιφάνεια  και το ψεκάζουμε με σπρέι μαγειρέματος.

Κόβουμε σταυρωτά στα 3, ώστε να σχηματιστούν ορθογώνια.

Τοποθετούμε 1 λωρίδα σπαράγγια κατά τα μήκος της ζύμης και τυλίγουμε ρολαριστά.

Τοποθετούμε τις φλογέρες στο ταψί και ψεκάζουμε με σπρέι μαγειρικής.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα και ψήνουμε στους 180C για 10 λεπτά ή μέχρι το φύλλο να είναι χρυσαφί και τραγανό.

Σερβίρουμε τις φλογέρες όσο είναι ζεστές.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.