ΕΛΛΑΔΑ

Ευχάριστα νέα!

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τρεις ασθενείς!

Ευχάριστα νέα, μια μικρή νίκη για τους γιατρούς που μάχονται τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, αφού για πρώτη φορά στη χώρα αποσωληνώθηκαν τρεις ασθενείς με Covid-19.

Πρόκειται για τρεις ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο «Σωτηρία» στη μονάδα στην οποία είναι διευθύντρια η κυρία Κουτσούκου. Η κατάστασή τους είχε επιδεινωθεί τις προηγούμενες ημέρες και χρειάστηκε να διασωληνωθούν. Η εξέλιξη όμως ήταν θετική, η κατάστασή τους βελτιώθηκε και οι γιατροί του «Σωτηρία» έκριναν ότι μπορούν να τους αποσωληνώσουν. Και όντως, το έπραξαν με επιτυχία και μάλιστα και οι τρεις τους πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια νίκη των γιατρών και του υπολοίπου προσωπικού των νοσοκομείων που το τελευταίο διάστημα δίνουν τον δικό τους αγώνα απέναντι σε έναν εν πολλοίς άγνωστο εχθρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζονται να αποσωληνωθούν ακόμη δύο ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται επίσης στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Να σημειωθεί ότι διασωληνώνονται οι ασθενείς εκείνοι που χρειάζονται περαιτέρω υποστήριξη λόγω των σοβαρών επιπλοκών που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.