ΕΛΛΑΔΑ

Από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Αν. Αττικής

Κορωνοϊός: Διαγωνισμός εικαστικής έμπνευσης από την υπεράνθρωπη προσπάθεια των εργαζόμενων στην Υγεία!

Το σπουδαίο και υπεράνθρωπο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στην Υγεία ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες ελέω της έξαρσης του κορωνοϊού έχει προκαλέσει «κύμα» συμπαράστασης. Έτσι, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πρωτότυπη κίνηση αλληλεγγύης, αφού διοργανώνει διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης «μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχουμε βρεθεί όλοι με τη μεγάλη έξαρση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού» και προκειμένου «να προφυλαχθούμε όλοι μας, μεγάλοι και μικροί, να μείνουμε μέσα και να περάσουμε όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον χρόνο μας στο σπίτι».

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Αν. Αττικής έκανε κάλεσμα στον λαό «να αποτυπώσει στο χαρτί (ζωγραφική, φωτογραφία) την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με επίκεντρο την πραγματικά υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί, που κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς τα κατάλληλα μέσα, με υποστελεχωμένες από το κράτος δομές, έχοντας υπερβάλλει εαυτό, δίνουν μια μεγάλη μάχη για να βοηθήσουν τον λαό».

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα μπορούν να στέλνουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στο mail του Εργατικού Κέντρου: [email protected] ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Δανουκάρα 7, Λαύριο.

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή εκδήλωση το καλοκαίρι όπου θα βραβευτεί η πρώτη πιο ευρηματική δημιουργία, από τις παρακάτω κατηγορίες: Α) Έως 9 ετών Β) 10 έως 15 ετών Γ) 16 έως 24 ετών και Δ) από 25 ετών και άνω. Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού θα είναι η 1η Μαΐου 2020.

Η επιλογή των πιο ευρηματικών δημιουργιών θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή που θα δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.