ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To μήνυμα των ποδοσφαιριστών

Κορωνοϊός: H Super League... μένει σπίτι!

Η Super League ανέβασε ένα βίντεο με ποδοσφαιριστές των ομάδων της να στέλνουν το μήνυμα «μένουμε σπίτι» για να αποφύγουμε τον κορωνοϊό.

Η Λίγκα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως «με αίσθημα ευθύνης και πάντοτε μαζί με όλες τις ομάδες αρωγούς, συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε όλοι μας. Αναγνωρίζοντας και τιμώντας το δύσκολο έργο, υπό δύσκολες συνθήκες, των ιατρών του ΕΣΥ, των νοσηλευτών στα νοσοκομεία, των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ και των διασωστών, όλων των συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης της πανδημίας, αλλά και εκείνων που φροντίζουν να έχουμε πρόσβαση σε αγαθά πρώτης ανάγκης, η Super League τονίζει τη σημασία τήρησης των προληπτικών μέτρων που συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς».

Στη συνέχεια, η Λίγκα στην ανακοίνωσή της αναφέρει όλα τα μέτρα που πρέπει να παίρνει ο κάθε πολίτης για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό και παρουσιάζει το βίντεο, όπου ποδοσφαιριστές από όλες της ομάδας του πρωταθλήματος, στέλνουν το μήνυμά τους από το σπίτι τους, προτρέποντας τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους, για να καταπολεμηθεί η πανδημία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.