ΚΟΣΜΟΣ

Παραγγελίες από τουλάχιστον 15 χώρες!

Κορωνοϊός: Μεγάλη ζήτηση για το κουβανικό φάρμακο!

Ιδιαίτερη ζήτηση έχει τις τελευταίες ημέρες το φάρμακο Interferon alpha 2Β (IFNrec), της προηγμένης κουβανικής βιοτεχνολογίας. Η «BioCubaFarma» δηλώνει ότι δέχεται παραγγελίες από τουλάχιστον 15 χώρες στον κόσμο και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί τόσο εγχώρια, όσο και διεθνώς!

Ο λόγος της ζήτησης είναι ότι το αντιικό αυτό φάρμακο επιλέχτηκε από την Επιτροπή Υγείας της Κίνας για να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από την ασθένεια COVID-19 ως η πρώτη επιλογή μαζί με δεκάδες άλλα φάρμακα. Είναι παραλλαγή της πρωτεΐνης ιντερφερόνη, που ήδη από τη δεκαετία του 1960 χρησιμοποιείται για την κινητοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος σε περιπτώσεις σοβαρών λοιμώξεων. Έχει δείξει αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση λοιμώξεων που προκαλούνται από τον ιό HIV (ΑIDS), ενώ χρησιμοποιείται ακόμη και ενάντια σε διάφορους τύπους καρκίνου.

Η κουβανική εταιρεία με μονάδες παραγωγής στο νησί και μια μεικτή επιχείρηση στην Κίνα «Changheber» στην επαρχία Τζιλίν δηλώνει ότι αναπτύσσει και άλλα 21 φαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της εν λόγω ασθένειας, αλλά διευκρινίζει ότι η ιντερφερόνη δεν αποτελεί εμβόλιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.