ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε καραντίνα όλη η ομάδα του

Κορωνοϊός: Ο πρώην προπονητής των Σικάγο Μπουλς κατέρρευσε σε αγώνα του NCAA

Συναγερμός σήμανε και στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ, το NCAA, αφού ο προπονητής της Νεμπράσκα και πρώην τεχνικός των Σικάγο Μπουλς, Φρεντ Χόιμπεργκ νοσηλεύτηκε εσπευσμένα ως ύποπτο κρούσμα για κορωνοϊό, έπειτα από έντονη αδιαθεσία του και μάλιστα εν ώρα αγώνα, για να τεθούν στη συνέχεια -όπως ήταν φυσικό εξάλλου- όλοι οι παίκτες του προληπτικά σε καραντίνα.

Ο Χόιμπεργκ, που εργαζόταν στο NBA ως την περσινή σεζόν, φέτος έπιασε δουλειά στο NCAA (κολεγιακό πρωτάθλημα) με το πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του του με την Ιντιάνα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οπως αναφέρουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, ο Χόιμπεργκ βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του χρίζει προσοχής, ενώ οι παίκτες της ομάδας του βρίσκονται σε καραντίνα, στα αποδυτήρια του «Bankers Life Fieldhouse», έδρα των Ιντιάνα Πέισερς στο NBA.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το NCAA ανακοίνωσε πως η March Madness (τα πλέι οφ του κολεγιακού πρωταθλήματος) θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.