ΚΟΣΜΟΣ

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter

Κορωνοϊός: Θετικός και ο Μπόρις Τζόνσον στον ιό!

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τον Μπόρις Τζόνσον! Ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο οποίος με την απαράδεκτη... χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισε αρχικά την πανδημία και τα μέτρα που... δεν έλαβε, σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων εναντίον του παγκοσμίως, βρέθηκε θετικός στον ιό, γνωστοποιώντας το γεγονός ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του!

Ο Μπόρις Τζόνσον πόσταρε βίντεο στο Twitter, στο οποίο ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, εμφανίζοντας ήπια συμπτώματα το τελευταίο 24ωρο.

«Τις τελευταίες ώρες παρουσίασα ήπια συμπτώματα και το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον ιό. Είμαι σε αυτοαπομόνωση, αλλά συνεχίζω να ηγούμαι της κυβέρνησης μέσω τηλεδιασκέψεων καθώς δίνουμε τη μάχη ενάντια στον ιό. Μαζί θα τον καταπολεμήσουμε», τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Χθες, ο Μπόρις Τζόνσον, μάλιστα, βγήκε στην πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας της Βρετανίας, στο περίφημο Νο 10, και χειροκρότησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των βρετανικών νοσοκομείων που δίνουν τη δική τους μάχη έναντι στον κορωνοϊό.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε: «Αφότου εμφάνισε ήπια συμπτώματα χθες, Πέμπτη 26 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός έκανε τεστ για τον κορωνοϊό έπειτα από συμβουλή του επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Αγγλίας, Κρις Γουίτι. Το τεστ έγινε στην Ντάουνινγκ Στριτ από προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ακολουθώντας τις οδηγίες, ο πρωθυπουργός αυτοαπομονώθηκε στην Ντάουνινγκ Στριτ. Συνεχίζει να ηγείται των προσπαθειών της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.