ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ξεχωριστό μήνυμα του ΓΓ του ΚΚΕ για την εθνική επέτειο

Κουτσούμπας για 25η Μαρτίου: «Ομοψυχία του ελληνικού λαού απέναντι στις πολιτικές που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του»

Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μήνυμα έστειλε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να δείξει ομοψυχία απέναντι στις πολιτικές που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή, αλλά και την υγεία του...

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπογράμμισε: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, δεν έχει θέση μια "εθνική ομοψυχία" εθνικιστικού ή κοσμοπολίτικου τύπου. Η ομοψυχία του ελληνικού λαού πρέπει να εκφραστεί απέναντι στις πολιτικές που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία του, εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων σε υποδομές και προσωπικό στον τομέα της υγείας, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Γιατί, τίποτα δεν αλλάζει στην κατεύθυνση της κοινωνικής προόδου, εάν ο λαός δεν πάρει την υπόθεση στα δικά του χέρια, υλοποιώντας τις απαιτούμενες κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές ανατροπές».

Ο κ. Κουτσούμπας, νωρίτερα παραβρέθηκε στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο πλαίσιο λιτής τελετής για την τιμή της 25ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Βουλής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.