ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κροστίνι με αχλάδι, καρύδι και ρικότα

Μία εξαιρετική συνταγή για κροστίνι με αχλάδι, καρύδι και ρικότα.

Υλικά

Για τα κροστίνι:

  • 1/2 μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • χοντρό αλάτι
  • πιπέρι, τριμμένο

Για την επικάλυψη:

  • 1 1/4 φλ τυρί ρικότα
  • αχλάδια, σε φέτες
  • καρύδια, τεμαχισμένα
  • θαλασσινό αλάτι
  • πιπέρι, τριμμένο
  • μέλι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 C.

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες 1,20 εκ.

Απλώνουμε τις φέτες μπαγκέτας σε ένα ταψί και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.

Αλατοπιπερώνουμε.

Ψήνουμε μέχρι να γίνουν τα κροστίνι τραγανά, για 20 λεπτά, γυρνώντας τα στη μέση του χρόνου.

Μοιράζουμε τη ρικότα στα κροστίνι.

Από πάνω βάζουμε μερικές φέτες αχλάδι και λίγο καρύδι.

Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με μέλι.

Σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.