ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κομμένα ακόμη και τα... αυτόγραφα, υπό τον φόβο εξάπλωσης της επιδημίας!

NBA: High-five παικτών-φιλάθλων... τέλος, λόγω κορωνοϊού!

Ο κορωνοϊός έχει «σπείρει»... πανικό ακόμη και στην κορυφαία και πιο οργανωμένη αθλητική διοργάνωση του κόσμου, το πρωτάθλημα του NBA, καθώς η λίγκα, υπό τον φόβο της περαιτέρω εξάπλωσης της επιδημίας, έκανες συστάσεις στους αστέρες του NBA να σταματήσουν τα... high-five με τους οπαδούς και να αποφεύγουν να παίρνουν αντικείμενα για να υπογράψουν αυτόγραφα, προκειμένου να περιοριστεί το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού, δίνοντας ακόμη μία διάσταση την... κορωνοϊοφοβία!

Συγκεκριμένα, η λίγκα του NBA, μέσω υπομνήματος, περιγράφει βραχυπρόθεσμες συστάσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Ο κορωναϊός παραμένει μια κατάσταση με τη δυνατότητα να αλλάξει γρήγορα», ανέφερε η λίγκα στις 30 ομάδες της και συνέχισε: «Το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με κορυφαίους ειδικούς και γιατρούς για να παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες και συνιστώμενες πρακτικές που πρέπει να ακολουθούνται για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού».

Η λίγκα δήλωσε πως παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση και διαβουλεύεται με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών καθώς και εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένου ενός γνωστού ερευνητή μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο Columbia.
«Η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, των προπονητών, του προσωπικού και των οπαδών είναι υψίστης σημασίας», ανέφερε το σημείωμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.