ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ για τη νέα ΠτΔ

Παπανδρέου για Σακελλαροπούλου: «Θα είμαστε δίπλα της για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών»

Το δικό του μήνυμα, με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έστειλε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «θα είμαστε δίπλα της για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών»...

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου:

«Η κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου ορκίστηκε σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Οι παγκόσμιες προκλήσεις πολλαπλασιάζονται, τα διλήμματα επιτείνονται, την ώρα που η δημοκρατία και η αυτονομία της πολιτικής δέχονται πλήγματα.

Η Ελλάδα, καλείται να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών και στις ιδιαιτερότητες της ευρύτερης περιοχής μας, με αποφασιστικότητα και βούληση που θα της επιτρέψουν να αντιμετωπίσει μαζί και τα θεσμικά της ελλείμματα.

Με την πεποίθηση ότι η κα Σακελλαρoπούλου θα συμβάλλει ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια που χρειάζεται για να αντιμετωπισθούν οι παρούσες προκλήσεις της εύχομαι καλή δύναμη.

Θα είμαστε δίπλα της, αρωγοί, για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εμπέδωση αισθήματος ισονομίας και δικαιοσύνης στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.