Neo

Σε κατάσταση «πολέμου» για την Καστοριά

Σε κατάσταση... πολέμου βρίσκεται εδώ και ημέρες η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης βλέπει την εκλογική της περιφέρεια -και πατρίδα- να απειλείται σοβαρά από την ασύμμετρη εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, αλλά την κυβέρνηση να κάνει ελάχιστα -έως τίποτα- γι’ αυτό.

Είναι ενδεικτικό ότι στην πρόσφατη επίσκεψη κυβερνητικών παραγόντων στην περιοχή για συσκέψεις με όλους τους τοπικούς φορείς, η ίδια ήταν η μόνη που δεν εκλήθη. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, η κυβέρνηση δεν έφερε κανέναν νέο γιατρό στο πληττόμενο από τον κορωνοϊό νοσοκομείο Καστοριάς. Ενώ, δηλαδή, δεν έχει ανοίξει καμία μόνιμη θέση, η κυβέρνηση παρουσιάζει ως «ενίσχυση σε γιατρούς για την Καστοριά» γιατρούς κέντρων υγείας γειτονικών πόλεων, που έρχονται μόνο για μερικές εβδομάδες ή την εθελούσια «επιστράτευσή» του στην Καστοριά ενός πνευμονολόγου που υπηρετούσε χρόνια στο νοσοκομείο της περιοχής και τώρα έχει πάρει μετάταξη σε άλλη περιοχή.

Για όλα αυτά, λοιπόν, η Τελιγιορίδου δίνει όσο περισσότερες συνεντεύξεις μπορεί, καθιστώντας σαφές ότι η «εγκατάλειψη» της Καστοριάς δεν θα περάσει έτσι...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.