Neo

Τελικά, ο Ερντογάν δεν αιφνιδίασε την Ελλάδα την Καθαρά Δευτέρα!

Μπορεί πολλά κυβερνητικά στελέχη να θριαμβολόγησαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επειδή, όπως έλεγαν, η Τουρκία δεν κατάφερε να πιάσει στον ύπνο τις ελληνικές Αρχές με την συντονισμένη μετακίνηση χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική: η Ελλάδα είχε προειδοποιηθεί αρμοδίως, αν πιστέψουμε τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη χθες στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Κουμουτσάκος επικαλέστηκε τη συνάντηση που είχε στην Άγκυρα τον περασμένο Οκτώβριο με τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και αποκάλυψε σχετικώς: «Μου είπε ότι θα σας στείλω 50.000 την Κυριακή και 70.000 τη Δευτέρα. Τότε τι θα κάνουν;» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός, περιγράφοντας την έκρηξη του Tούρκου υπουργού επειδή οι Ευρωπαίοι δεν βοηθούσαν την Άγκυρα στο Συριακό.

«Το τουρκικό σχέδιο εξυφαινόταν εδώ και μήνες και επιβεβαιώθηκε στον Έβρο», πρόσθεσε ο Κουμουτσάκος, εκθέτοντας όλους όσοι θέλησαν να δώσουν στην κίνηση Ερντογάν χαρακτηριστικά αιφνιδιασμού που αποκρούστηκε εγκαίρως...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.