ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Βρώμη με καραμελωμένη μπανάνα

Μία εξαιρετική συνταγή για βρώμη με καραμελωμένη μπανάνα.

Υλικά

  • 1 φλ βρώμη
  • 3 μπανάνες, σε φέτες
  • 1/4 φλ λάδι καρύδας
  • 1/4 φλ σιρόπι σφενδάμου
  • μια πρέζα κανέλα
  • λίγη βανίλια
  • θαλασσινό αλάτι, για γαρνιτούρα
  • σταγόνες σοκολάτας, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τη βρώμη σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Αν επιθυμούμε τη βρώμη μας κρεμώδη, τη μαγειρεύουμε σε γάλα.

Σε ένα κατασρολάκι, ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε το σιρόπι σφενδάμου, την κανέλα, τη βανίλια και μαγειρεύουμε μέχρι να βγάλει φούσκες.

Προσθέτουμε τις μπανάνες και σιγομαγειρεύουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά για να μαλακώσουν.

Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Βάζουμε τις μισές μπανάνες στη βρώμη, ανακατεύουμε και κρατάμε τις υπόλοιπες για γαρνιτούρα.

Γαρνίρουμε με θαλασσινό αλάτι, σταγόνες σοκολάτας και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.