Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί το σιρόπι σφενδάμου με 1 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες και αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα.
Aνακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Σε ένα ταψί απλώνουμε τις γλυκοπατάτες.
Ψήνουμε ανακατεύοντας συχνά, για 40 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και λαδώνουμε με το ελαιόλαδο τις φέτες μπρουσκέτας.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει το ψωμί, για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ανακατεύουμε τις ψημένες πατάτες και τον πασατέμπο.
Απλώνουμε 1 κ.σ. κατσικίσιο τυρί σε κάθε φέτα και από πάνω τις γλυκοπατάτες. Ραντίζουμε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με θαλασσινό αλάτι.
Σερβίρουμε τις μπρουσκέτες ζεστές ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Ψάχνετε μια πρωτότυπη συνταγή για ρόφημα για τα κρύα πρωινά ή απογεύματα του ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα