MEDIA

H εφαρμογή αναβαθμίζεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες

COSMOTE TV: H εφαρμογή της νέας streaming υπηρεσίας διαθέσιμη και για Sony τηλεοράσεις

Διαθέσιμη και για «έξυπνες» τηλεοράσεις της Sony είναι η εφαρμογή της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Όσοι διαθέτουν μοντέλα τηλεοράσεων Sony με λειτουργικό σύστημα Android TV 8.0 -δηλαδή μοντέλα με χρονολογία κατασκευής από το 2016 και μετά- ή νεότερο, μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή, μέσω του Google Play Store στην τηλεόρασή τους, αποκτώντας πρόσβαση στις δυνατότητες της νέας COSMOTE TV.

Η νέα streaming υπηρεσία προσφέρει, μέσω AI recommendation engine, προσωποποιημένες προτάσεις περιεχόμενου στους συνδρομητές, συνδυάζοντας το ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις on demand ταινιοθήκες. Μέσα από 70 premium κανάλια, από τα οποία τα 16 παραγωγής COSMOTE TV (SPORT, CINEMA & HISTORY), οι χρήστες απολαμβάνουν αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και εκπομπές, παιδικά προγράμματα, ενώ για πρώτη φορά παρέχεται και 4K περιεχόμενο στο κανάλι COSMOTE SPORT 4K.

Η νέα COSMOTE TV είναι προσβάσιμη μέσα από app στο COSMOTE TV Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), σε smart τηλεοράσεις: Samsung, Sony και σύντομα LG και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) & μέσα από browser σε PCs/laptops.

H εφαρμογή αναβαθμίζεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες, βελτιώνοντας την εμπειρία θέασης των συνδρομητών.

Πολύ πιο εύκολη πλοήγηση στις on demand λίστες με ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα 

Οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας, έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν ακόμα πιο εύκολα στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV και να επιλέξουν -μέσω προσωποποιημένων προτάσεων- το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

Ειδικότερα, στον κατάλογο περιλαμβάνονται συνολικά πάνω από 10.000 τίτλοι από όλες τις θεματικές περιεχομένου (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά) με περισσότερες από 1.000 ταινίες και 120 κύκλους σειρών να είναι διαθέσιμοι για back2back θέαση από τους συνδρομητές.

Επίσης, στην υπηρεσία Movies Club, το κοινό μπορεί να βρει και να νοικιάσει όλες τις τελευταίες κινηματογραφικές πρεμιέρες των στούντιο και τα blockbuster της ταινιοθήκης τους, πάνω από 850 τίτλους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.