ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Φέτα σε φύλλο με μέλι και σουσάμι

Μία εξαιρετική συνταγή για φέτα σε φύλλο με μέλι και σουσάμι.

Υλικά

  • 4 κομμάτια φέτα (70-100 γρ /κομμάτι), κομμένα σε τετράγωνα, πάχους 1 εκ.
  • 4 φύλλα κρούστας
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • 2 κ.σ. σουσάμι, καβουρδισμένο
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ξύδι

Εκτέλεση

Στρώνουμε στον πάγκο 4 φύλλα κρούστας.

Βάζουμε κάθε κομμάτι φέτας στη μέση κάθε φύλλου.

Τυλίγουμε σαν ένα φάκελο και αφήνουμε στην άκρη.

Προσθέτουμε το μέλι, το ξύδι και 1 κ.σ. νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και τα βράζουμε, ανακατεύοντας.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το φάκελο μέχρι να αρχίσουν τα φύλλα να ροδίζουν.

Αφαιρούμε από τη φωτιά, τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια, τοποθετούμε σε μια πιατέλα.

Ρίχνουμε περίπου 1½ κ.σ. σάλτσα στον καθένα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.