ΚΟΣΜΟΣ

Αγνοείται, αλλά θεωρείται νεκρός και ο 8χρονος γιος της

Η «κατάρα» των Κένεντι συνεχίζεται: Βρέθηκε το πτώμα της εγγονής του Ρόμπερτ

Η «κατάρα» που κυνηγά εδώ και δεκαετίες την οικογένεια των Κένεντι «ξαναχτύπησε», καθώς τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚιν, εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, αλλά και του 8χρονου γιου της, ύστερα από ατύχημα με κανό, το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε, με το μικρό παιδί να παραμένει αγνοούμενο, ωστόσο θεωρείται νεκρό...

Η αναζήτηση του σώματος του νεαρού γιου της, θα συνεχιστούν και πάλι σήμερα, μετά το πρώτο φως της ημέρας, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές. Το σώμα της Μέιβ ανακτήθηκε στις 5:31 μ.μ. την Δευτέρα, περίπου 2,5 μίλια μακριά από την παραθαλάσσια κατοικία της στο Σέιντ Σάιντ του Μέριλαντ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, σε δελτίο Τύπου. Βρέθηκε σε βάθος περίπου 7,5 μέτρων, δήλωσε η αστυνομία.

Πήραν το κανό για να κυνηγήσουν μία μπάλα

Η 40χρονη Μέιβ και ο 8χρονος Γκίντεον, εξαφανίστηκαν την Πέμπτη 2 Απριλίου, από την ιδιοκτησία τους Σέιντ Σάιντ, όπως δήλωσε ο σύζυγός της Ντέιβιντ ΜακΚιν στην Washington Post. Ο Ντέιβιντ δήλωσε στην εφημερίδα πως η σύζυγός του με τον γιο της είχαν «μπει σε ένα κανό» προκειμένου να πάρουν μια μπάλα που είχε πέσει μέσα στο νερό. «Πήγαν πιο μακριά από όσο μπορούσαν να χειριστούν και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν» ανέφερε ο Ντέιβιντ. Οι αρχές δήλωσαν ότι το κανό τους – το οποίο ανακτήθηκε την Πέμπτη χωρίς κανένα σημάδι της Μέιβ ή του Γκίντεον – φαίνεται πως «παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους» εκείνη την ημέρα.

Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ, Λάρι Χόγκαν, επιβεβαίωσε την εξαφάνιση της Μέιβ και του Γκίντεον κατά την διάρκεια ενημέρωσης Τύπου για τον κορωνοϊό, το απόγευμα της Παρασκευής, λέγοντας πως «μια εντατική αναζήτηση» έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη το απόγευμα.

Η προκαταρκτική έρευνα «αποκάλυψε πως το ζευγάρι πρέπει να έκανε κανό έξω από μια κατοικία, με κατεύθυνση προς τον κόλπο για να πάρει πίσω μία μπάλα και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην ακτή».

Την Παρασκευή, ο σύζυγος της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook λέγοντας πως «είναι σαφές ότι η Μέιβ και ο Γκίντεον έχουν πεθάνει». Να σημειωθεί πως η Μέιβ και ο Ντέιβιντ έχουν άλλα δύο παιδιά, την 7χρονη Γκαμπριέλα και τον 2,5 ετών Τόμπι. Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Ταουνσέντ, που ήταν κυβερνήτης του Μέριλαντ από το 1995 έως το 2003. Είναι μία από τις εγγονές του Ρόμπερτ Κένεντι και ανιψιά του πρώην Αμερικανού Προέδρου, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.