Neo

Καλή ιδέα, αλλά...

«Θα ήταν καλή ιδέα, αν δεν προσέκρουε στην ακατανίκητη επιθυμία του πρωθυπουργού να στήνει, ακόμα και μέσα στην πανδημία, επικοινωνιακά σόου».

Με αυτά τα λόγια σχολίαζαν στο Κίνημα Αλλαγής χθες, την πρωτοβουλία της κορυφαίας ερμηνεύτριας Αλ. Πρωτοψάλτη, να τραγουδήσει στα επτά διαμερίσματα της Αθήνας πάνω σε φορτηγό, προκειμένου να χαρίσει λίγες όμορφες στιγμές στους πολίτες που μένουν σπίτι, σε καραντίνα. Ιδιαίτερα δε, μετά την αποκάλυψη της ίδιας της τραγουδίστριας ότι δεν προγραμματιζόταν το φορτηγό να περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου, αντίθετα αυτό έγινε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Αθηναίων, που τη συνόδευε σε όλη την... ιδιαίτερη συναυλία της. Στο χθεσινό ‘τηλεμπρίφινγκ’, μάλιστα, δεν ήταν λίγα τα σχόλια στελεχών του κόμματος, που άφηναν να εννοηθεί ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έδωσε με την πράξη του να βγει και να στήσει αυτό το ‘επικοινωνιακό σόου’ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, το κακό παράδειγμα στους πολίτες.

«Ο πρωθυπουργός θυσίασε την προσωπική ευθύνη που ζητείται από όλους, για πέντε λεπτά δημοσιότητας», ακούστηκε από κορυφαίο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ έτερο στέλεχος σημείωνε με νόημα ότι στην περίπτωσή του ισχύει η παροιμία «δάσκαλε που δίδασκες, και νόμο δεν εκράτεις». Και όλα αυτά, ενώ δύο στενά πιο μακριά, υπάρχουν περιπολικά που ελέγχουν την μετακίνηση των πολιτών...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.