ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προτεραιότητα οι μαθητές της Γ' Λυκείου»

Κεραμέως: «Βασική επιδίωξη η έναρξη των Πανελλαδικών τον Ιούνιο»

«Bασική επιδίωξη του υπουργείου είναι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες», υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Οι Πανελλαδικές είναι βασική μας προτεραιότητα, όπως και οι μαθητές της Γ' Λυκείου που έχουν μια δοκιμασία μπροστά τους. Επιδίωξη είναι οι εξετάσεις να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο», συμπλήρωσε η κ. Κεραμέως.

Θυμίζουμε, ότι πριν περίπου 10 ημέρες, δηλαδή με μεγάλη καθυστέρηση, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε μείωση της ύλης των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ωστόσο, παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανιστεί καθησυχαστική, υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα για το πώς θα μπορέσουν οι μαθητές να ανταποκριθούν στον εξεταστικό «μαραθώνιο» μετά την καραντίνα.

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, «το προσεχές διάστημα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων». Αναφορικά με τα Πανεπιστήμια δήλωσε ότι κανένα ακαδημαϊκό εξάμηνο δεν θα χαθεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.