ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κόντρα ΕΣΑΚΕ - παικτών για τα συμβόλαια

Διαφωνίες σχετικά με την καταβολή των χρημάτων για τα συμβόλαια προέκυψαν ανάμεσα στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) και τους παίκτες των ομάδων της Basket League.

Σε σχετική τηλεδιάσκεψη, όπου οι δεύτεροι εκπροσωπήθηκαν από αντιπροσωπεία του συνδέσμου τους (ΠΣΑΚ) την οποία αποτελούσαν οι Ξανθόπουλος, Μαυροειδής, Γλυνιαδάκης κύριο θέμα αποτέλεσε αυτό της αποπληρωμής των συμβολαίων με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού. Και ιδιαίτερα ενόψει και του ενδεχόμενου της οριστικής αναστολής και της μη συνέχισης των αγώνων που φαίνεται να είναι πλέον αρκετά ορατό για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας

Από την συζήτηση προέκυψαν σημαντικές διαφωνίες των δυο πλευρών αφού η πλευρά των ιδιοκτητών των ομάδων πρότεινε την καταβολή το 70% των χρημάτων των συμβολαίων.

Οι παίκτες από την πλευρά τους ζήτησαν την καταβολή 80% και να εξοφληθούν στις 31 Αυγούστου. Παράλληλα πρότειναν να καταβληθεί το 100% σε μικρότερα συμβόλαια (κάτω των 20.000 ευρώ) καθώς και μείωση στο ποσοστό των μάνατζερ. Τέλος, στο θέμα των συμβολαίων οι ομάδες δεν έδειξαν να συμφωνούν με τα αιτήματα των παικτών και έτσι δεν βγήκε κάποια απόφαση σχετικά με την αμοιβή των παικτών και των προπονητών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.