ΕΛΛΑΔΑ

Στο Νοσοκομείο Παίδων δύο παιδιά από την περιοχή - Βρέθηκαν θετικά στον ιό

Κορωνοϊός: Αρνητικά και τα 177 τεστ από πολίτες στο Κρανίδι

Λήξη συναγερμού -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- στο Κρανίδι, με τα νέα να είναι... ανακουφιστικά, αφού και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν από κατοίκους, μετά τα 150 κρούσματα κορωνοϊού σε δομή προσφύγων-μεταναστών, είναι αρνητικά.

Σε τεστ υπεβλήθησαν μεταξύ άλλων εργαζόμενοι σε τράπεζες, χωράφια και καταστήματα της περιοχής που πιθανότατα είχαν έρθει σε επαφή με κάποιο από τα άτομα που είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης είχε γίνει γνωστό ότι αρνητικά ήταν τα πρώτα 62 από τα 177 δείγματα που ελήφθησαν συνολικά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Ολόκληρος ο δήμος Ερμιονίδας έχει τεθεί σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150 θετικών κρουσμάτων στη δομή προσφύγων-μεταναστών.

Την ίδια ώρα, χθες, δύο παιδιά με υψηλό πυρετό βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο κέντρο Υγείας στο Κρανίδι. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν, τελικά, στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά τους έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους, μετά από αίτημα του πατέρα τους.

Την ίδια μέρα το πρωί, ο υφ. Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε σύσκεψη στην περιοχή, δηλώνοντας ότι «σε λίγο καιρό θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα», ενώ υπογράμμισε ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.