ΚΟΣΜΟΣ

Το νεότερο θύμα της πανδημίας στη Βρετανία - Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Κορωνοϊός: Νέο παγκόσμιο σοκ - Νεκρό 13χρονο παιδί στο Λονδίνο

Μετά το θάνατο ενός 12χρονου κοριτσιού στο Βέλγιο από την πανδημία, ακόμη ένα νεαρό παιδί, ένας 13χρονος στο Λονδίνο, έχασε τη ζωή του εξαιτίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολεγίου, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο σοκ παγκοσμίως, αλλά και σκορπίζοντας ανησυχία.

«Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο θάνατος σχετίζεται με τον κορωνοϊό και δεν θα γίνει κανένα επιπλέον σχόλιο», κατέληξε λακωνικά το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολεγίου.

Πρόκειται για το νεότερο θύμα του κορωνοϊού στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την Dailymail είναι ο Ισμαήλ Μοχάμεντ Αμπτουλχαμπάμπ από το Μπρίξτον και δεν φέρεται να υπέφερε από υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, το παιδί πέθανε μόνο του στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε καραντίνα και οι δικοί του δεν μπορούσαν να το επισκεφθούν. Το 13χρονο αγόρι είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα του, από καρκίνο.

Ανησυχία για τον θάνατο των δύο μικρών παιδιών

Οι θάνατοι των δυο παιδιών από τον κορωνοϊό, σε Βέλγιο και Βρετανία, έχουν προκαλέσει την παγκόσμια ανησυχία. Το 12χρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στο Βέλγιο από την ασθένεια του Covid-19, αποτελεί το νεαρότερο θύμα στην Ευρώπη. Είναι πολύ σπάνιοι οι θάνατοι μικρών παιδιών και εφήβων σε όλον τον κόσμο, ωστόσο οι δύο αυτές περιπτώσεις έχουν θορυβήσει τους ειδικούς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.