ΕΛΛΑΔΑ

«Ντόμινο» θετικών κρουσμάτων αποκαλύφθηκε μετά από ιχνηλάτηση περιστατικών

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Περιστέρι! - Δεκάδες κρούσματα COVID-19 σε ιδιωτική κλινική!

Συναγερμός σήμανε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι μετά από πληροφορίες για δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας. Στην ιδιωτική κλινική είχε σημάνει συναγερμός καθώς ένας ασθενής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Φαίνεται πως τόσο ο κ. Τσιόδρας, όσο όμως και ο κ. Χαρδαλιάς έχουν αποχωρήσει από το σημείο.

Οπως ανέφερε στο Mega, ο Γιώργος Μόσιος, διευθυντής της Παθολογικής της Κλινικής «Ταξιάρχαι», έγιναν όλες οι εξετάσεις και τον πλήρη έλεγχο έχει ο Σωτήρης Τσιόδρας καθώς μετέβη εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Πρόσθεσε, δε, ότι και εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν ενημερωθεί έτσι ώστε να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής επισκεπτόταν συχνά την κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση, Ωστόσο, σε τελευταία του επίσκεψη διαπιστώθηκε πως ήταν εμπύρετος, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του προβλημάτισε την οικογένεια του ασθενούς, που μετέφερε τον άνδρα σε νοσοκομείο αναφορά για τον κορωνοϊό, όπου εντοπίστηκε θετικός. Αμέσως ενημερώθηκε η κλινική, με αποτέλεσμα οι Αρχές να καταλήξουν, έπειτα από ιχνηλάτηση, σε δεκάδες θετικά κρούσματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.