ΚΟΣΜΟΣ

Με εντολή γιατρού, καθώς τα συμπτώματα του ιού είναι επίμονα στον Βρετανό πρωθυπουργό

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον!

Με εντολή γιατρού, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, εισήχθη στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, όπως ενημέρωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, καθώς οι μέρες περνούν και τα συμπτώματα του κορωνοϊού δεν υποχωρούν!

Ο Τζόνσον είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19 πριν δέκα ημέρες, ωστόσο τα συμπτώματα επέμεναν κι έτσι ο γιατρός του έκρινε ότι πρέπει να μπει στο νοσοκομείο. «Μετά από οδηγία του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Είναι ένα προληπτικό μέτρο καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα του κορωνοϊού, δέκα ημέρες μετά το θετικό του τεστ. Ο πρωθυπουργός ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό για την απίστευτη δουλειά τους και καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να ακολουθεί τις κυβερνητικές οδηγίες για παραμονή στο σπίτι, να προστατεύουν το εθνικό σύστημα υγείας (NHS) και να σώζουν ζωές» είπε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Μπόρις Τζόνσον είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα την Τετάρτη 26 Μαρτίου. Μια ημέρα αργοτερα έκανε το τεστ, διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα. Από το σπίτι του και μέσω τηλεδιασκέψεων εξακολουθούσε για όλο αυτό το διάστημα να ηγείται της κυβερνητικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχτηκε το τελευταίο διάστημα σφοδρές επικρίσεις καθώς η κυβέρνησή του έλαβε μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση.

Η Βρετανία μετράει σχεδόν 5.000 νεκρούς, ενώ μόνο την Κυριακή καταγράφηκαν 621 νέοι θάνατοι στη χώρα.

Η κρισιμότητα της κατάστασης αποτυπώνεται στο γεγονός ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε για πέμπτη φορά στην πολυετή θητεία της σε διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.