ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική ιστορία

Κορωνοϊός: Ζευγάρι πέθανε πιασμένο χέρι-χέρι με διαφορά 6 λεπτών!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο! Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μισισιπή των ΗΠΑ, πέθανε από τον κορωνοϊό με λίγα λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλο και κρατώντας τα χέρια τους, αφού κόλλησαν τον θανατηφόρο ιό σε ένα κρουαζιερόπλοιο, είπε ο πάστοράς τους.

Ο Τζέρι Όστιν Γουίλιαμσον και η σύζυγός του Φράνσις Τζούελ Μποντ Γουίλιαμσον, και οι δύο 2 ετών, πέθαναν πιασμένοι χέρι χέρι, την περασμένη Τετάρτη, με διαφορά μόλις 6 λεπτών, όπως ανέφερε στην κηδεία τους που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, ο πάστοράς τους Ρικ Κλαρκ.

Λάτρευαν τις κρουαζιέρες, αλλά κάθε φορά γυρνούσαν άρρωστοι...

Το ζευγάρι – που ήταν παντρεμένο για πάνω από 50 χρόνια – πήγαινε συχνά κρουαζιέρες, μερικές φορές μέχρι και 20 ταξίδια ανά έτος και συχνά επέστρεφαν στο σπίτι τους με κάποια ασθένεια, είπε ο Κλαρκ. «Λάτρευαν τις κρουαζιέρες. Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως κάθε φορά που επέστρεφαν από μία, ήταν άρρωστοι».

Έτσι, όταν οι συγγενείς και οι φίλοι έμαθαν πως το ζευγάρι είχε αρρωστήσει μετά το τελευταίο τους ταξίδι, ήταν κάτι «φυσιολογικό» για όλους, είπε ο πάστορας. «Αλλά τότε, όταν ανακαλύψαμε πως η Φράνσις είχε μπει σε αναπνευστήρα… ο Τζέρι μου τηλεφώνησε αμέσως αφότου συνέβη και μπορούσες να καταλάβεις ότι έκλαιγε» είπε ο Κλαρκ. «Φοβόταν πάρα πολύ».

Το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και ο Τζέρι μπήκε κι αυτός σε αναπνευστήρα στο νοσοκομείο Memorial, σύμφωνα με το Fox News. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, πού είχε ταξιδέψει το ζευγάρι στην πρόσφατη κρουαζιέρα του ή με πιο πλοίο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.