ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Περιφερειακή Αρχή ενέκρινε την παραλαβή από συγκεκριμένο προμηθευτή - Δεν τηρούν τις προδιαγραφές του ΕΟΦ»

«Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής»: «Διαφωνούμε με το τεράστιο κόστος της προμήθειας αντισηπτικών και μασκών - Αποδεχόμαστε την αναγκαιότητά της»

H «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής με αφορμή την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 28 Απριλίου στην οποία συζητήθηκε εκ νέου το θέμα της προμήθειας των αντισηπτικών από την Περιφέρεια Αττικής, αναφέρει σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο, ότι «η Περιφερειακή Αρχή, με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης του κ. Πατούλη, προχώρησε τελικά στην έγκριση της παραλαβής αντισηπτικών συγκεκριμένου προμηθευτή, τα οποία δεν τηρούν τις προδιαγραφές του ΕΟΦ, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα στοιχεία» σημειώνοντας, «άλλωστε στο Πρακτικό της Επιτροπής Παραλαβής ξεκάθαρα αποτυπώνεται, ότι το προϊόν “ δεν είναι αντισηπτικό, αλλά έχει αντισηπτική δράση”. Φαίνεται ότι οι “ υπέρμαχοι” της προστασίας της υγείας των εργαζομένων δε θεωρούν σημαντικό αν τα αντισηπτικά είναι αμφιβόλου ποιότητας, αν έχουν την έγκριση του ΕΟΦ».

Επίσης επικρίνει την «έγκριση με τις ψήφους μόνο της πλειοψηφούσας παράταξης προμήθειας πανάκριβων μασκών» όπου «η εκπρόσωπος της ψήφισε “ λευκό” γιατί αποδεχόμαστε την ανάγκη της συγκεκριμένης προμήθειας, δεν μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε με το μεγάλο κόστος της». Όπως αναφέρει η “ Λαϊκή Συσπείρωση” «η προμήθεια ανατέθηκε στον ανάδοχο με την σημαντικά υψηλότερη τιμή (390.000 ευρώ για 500.000 μάσκες, δηλαδή 0,78 ευρώ ανά μάσκα - πιο ακριβά και από τη λιανική πώληση σε σουπερμάρκετ!), με τη δικαιολογία ότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να παραδώσει 500.000 μάσκες εντός 5 ημερών (το οποίο αποτελούσε όρο - απαράδεκτο κατά τη γνώμη μας - στη διακήρυξη)».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.