ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνέντευξη στο Radio Kiss Kiss Napoli

Μανωλάς: «Σεβασμός σε όλους, φόβος για κανέναν»

«Η κατάσταση στην χώρα μου είναι πολύ καλύτερη από την Ιταλία. Είμαι χαρούμενος γιατί στη Νάξο δεν υπάρχουν κρούσματα (σ.σ: έχει αναφερθεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στις 7 Απριλίου). Γι 'αυτό είμαι ήσυχος για την οικογένειά μου, ακόμη κι αν είναι κλεισμένοι στο σπίτι σαν κι εμάς».
Λόγια του Κώστα Μανωλά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Kiss Kiss Napoli, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο και αυτό το βλέπεις από το πώς δουλεύουμε στο σπίτι μας. Είμαστε όλοι έτοιμοι να συνεχίσουμε. Παρακολουθώ το πρόγραμμα που μας έδωσαν οι προπονητές», τόνισε. «Έχω παίξει σχεδόν 450 επίσημα παιχνίδια στην ηλικία  των 28 ετών. Τώρα είμαι ώριμος παίκτης αν και μπορώ να βελτιωθώ, όπως όλοι οι άλλοι», συμπλήρωσε.

«Είναι αλήθεια, ότι με τον Γκατούζο ξαναρχίσαμε το ταξίδι μας, επιστρέψαμε στο παιχνίδι, όπως είχαμε συνηθίσει τους φίλους μας. Ο Γκάτουζο κάνει εξαιρετική δουλειά. Ακόμα και τώρα διατηρεί επαφή με όλους και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε  να εργαζόμαστε  ακόμη και στο σπίτι που είναι χειρότερο από το να εργάζεστε στο αθλητικό κέντρο . Έχω πολύ καλή σχέση με τον προπονητή  μου. Είμαι ο πρώτος που φωνάζει στην προπόνηση, αλλά ξέρω ότι το κάνει για να με ενθαρρύνει. Πάντα θέλει το καλύτερο από όλους και νομίζω ότι ξέρει πώς να το πάρει. Δεν τον γνώριζα, αλλά είδα  τι έκανε στη Μίλαν και νομίζω ότι έκανε θαύματα. Όλοι πρέπει να είμαστε ηγέτες. Είμαστε όλοι ίδιοι αν και με διαφορετικούς ρόλους, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε ηγέτες.

Ήξερα πριν φτάσω στη Νάπολι, πόσο εξαιρετικός είναι ο Κουλιμπαλί . Πολλοί λένε ότι ως ζευγάρι δεν συνεργαζόμαστε καλά, αλλά αν κοιτάξετε τους αριθμούς θα δείτε ότι έχουμε παίξει πολύ λίγο μαζί. Είναι δύσκολο εάν  δεν αγωνίζεσαι . Νομίζω ωστόσο, παίζοντας μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε. «Με τη Μπαρτσελόνα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και το αποδείξαμε επίσης στο πρώτο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν τιμωρητικό γιατί η Μπαρτσελόνα σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία και κάναμε πολλά λάθη. Σεβασμός σε όλους, φόβος για κανένα», είπε ο Μανωλάς.

«Μπορώ να πω μόνο ωραία λόγια για τον Αντσελότι. Δεν μπορούμε να επικρίνουμε έναν προπονητή που πέτυχε από την πρώτη μέρα της προπόνησης. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ένας υπέροχος άνθρωπος. Κερδίζοντας το Κύπελλο Ιταλίας  μπορούμε να μεγαλώσουμε στη νοοτροπία και την εμπιστοσύνη. Όταν επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, θα είμαστε περισσότερο πεινασμένοι. Δεν είμαστε στην θέση  που μας αξίζει γιατί κάναμε άσχημο ξεκίνημα, αλλά τώρα όλοι είμαστε πεινασμένοι και μπορείτε να το δείτε από το πώς ακολουθούμε τον προπονητή.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.