Neo

Μαζί... «στο σκοτάδι» Τσίπρας-Φώφη

Ο Neo έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του για τις ενδιαφέρουσες συγκλίσεις που παρατηρούνται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Κινήματος Αλλαγής ως προς την κριτική τους στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης ή στο «νέο εργατικό Δίκαιο» Βρούτση που επιστρέφει τις εργασιακές σχέσεις στον μεσαίωνα.

Πέραν αυτών, Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά έχουν άλλο ένα κοινό, που τους ενώνει: βρίσκονται και οι δύο -όπως, βεβαίως, και τα κόμματά τους- στην... σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού σε ό,τι αφορά την προβολή των θέσεων του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ!

Μάλιστα, εδώ και ημέρες, τόσο το Matrix24.gr όσο και ο Neo έχουν αποκαλύψει στους αναγνώστες τους την δυσφορία που επικρατεί τόσο στην Χαριλάου Τρικούπη όσο και στην Κουμουνδούρου για την αποσιώπηση ακόμη και της δραστηριότητας των επικεφαλής τους. Μάλιστα, ο... κοινός προβληματισμός είναι τόσο βαθύς και έντονος, ώστε δεν θα πρέπει να αποκλείεται και κάποιο κοινό διάβημα διαμαρτυρίας εκ μέρους των δύο κομμάτων, ώστε να αναγκαστούν ορισμένοι μεγαλόσχημοι στα ΜΜΕ να... κρατήσουν έστω τα προσχήματα.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. james 13 8:54 16/04/2020

    Καλό τους κάνει η μη προβολή, αν ισχύει. Κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους μας φτιάχνουν στομάχι.

  2. Πάλι σαχλαμάρες ονειρεύεται ο Φελεκης..
    Τι κοινό έχουν οι εμπριστες οι ψεύτες και οι λαϊκιστές του ΖΑΒΟΥ Τσίπρα με τους Πυροσβέστες του ΚΙΝΑΛ…;;;;

  3. Χρίστο 13:00 15/04/2020

    Έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.