ΕΛΛΑΔΑ

Θα ισχύσει μέχρι και τις 9 Μαΐου

Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ - Σε ισχύ από αύριο 25/4

Ολοκληρώνεται σήμερα το Πασχαλινό ωράριο των σούπερ μάρκετ, τα οποία από αύριο, Σάββατο 25 Απριλίου, θα λειτουργούν σύμφωνα με το νέο διευρυμένο ωράριο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαΐου.

Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ διαμορφώνεται ως εξής:

α) Για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 21:00.
β) Για το Σάββατο 07:00 έως 20:00.

Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, αυτή μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη απόφαση αν κριθεί αναγκαίο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην υπουργική απόφαση: «Οι επιχειρήσεις οφείλουν να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τα οριζόμενα της παρούσας. Η μη συμμόρφωσή επισύρει την επιβολή κυρώσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 12 του v. 3377/2005 «Αρχές και Κανόνες για την εξυγίανση της λειτουργίας και της ανάπτυξης βασικών τομέων του εμπορίου και της αγοράς Θέματα Υπουργείου Ανάπτυξης» (Α' 202), καθώς και την επιβολή προστίμου που προβλέπεται στην παρ. 1 του άρθρου εικοστού δεύτερου της από 20.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης» (Α' 68), όπως κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4683/2020 (Α' 83)».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.